Welcome Visitor, Please Login or Register Now Tuesday, September 22, 2020 03:59 PM 
Forums Index>Mewsoft Products>Searchawy>Adding a single 468x60 static banner to one listing in SE.
New Topic   New Reply
Search for:
Author Message
goldcomp goldcomp's personal page
Registered Member
Posts: 1 Display member's posts
Joined: 09-22-20 03:59 PM
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website http://www.gold-pages.org Send private message
 
Back to top
Adding a single 468x60 static banner to one listing in SE. Edit Delete Reply with quote Quote
First Post Posted on: 04-18-10 08:29 AM next post first post
Hi I am using the following to add a single 468x60 banner to a single listing in the engine. Are there easier ways to add a banner, NOT rotation, just a lising???

++++++++++++


Important Note:
>>>>For each zone you can assign unlimited campaigns or banners to rotate. You can create unlimited zones.

>>>>For each banner you run you create a campaign with the details of the banner.



Step (1) For each advertiser create ONE account. >>>>>>Add New Account


Step (2) For each banner create ONE campaign. >>>>>Add New Campaign

=================================================================

Adding the banner tag:

Here is generic tag..

<!--CLASS::Banner:Zone_Name-->

You add the zone name to tag: spacegold468

<!--CLASS::Banner:spacegold468-->


=CREATE THE TEMPLATE FOR THAT LISTING=

SYSTEM SET UP

Listing Options:

Bottom of Page, Listing Templates: Pick the size of the banner template (generic) then remove generic tag, add named tag with zone from above (spacegold468 etc) save new template.


Go down to the 13th template down which is named: { Template Name:46860 } ie 468x80

Copy and paste it into the bottom open square field: { Create New Template: } Like so:

=========================================

<TABLE BORDER="0" WIDTH="100%" CELLSPACING="1" CELLPADDING="2">
<TR>
<TD WIDTH="100%" bgcolor="#FFFFFF" style="border: 1px solid #C0C0C0"><!--Counter_All-->- <A HREF="<!--LINK-->"><!--TITLE--></A><!--New--><!--Updated--></TD>
</TR>
<TR>
<TD WIDTH="100%"><TABLE BORDER="0" WIDTH="100%" CELLSPACING="0" CELLPADDING="0"><TR><TD><P ALIGN="justify"><!--DESCRIPTION--></TD></TR><TR><TD><!--COST--><!--KEYWORDS--></TD></TR></TABLE></TD>
</TR>
<TR><TD WIDTH="100%" ALIGN="left" NOWRAP><font color="#000080">[[link_hits]]<!--Hits--> - [[link_votes]]<!--Votes--> - [[link_rating]]<!--Rating--> <!--Stars-->
</font> <A HREF="<!--Rate_URL-->"><font color="#000080">[[rate_this_url]] <!--CLASS::Banner:IG_468-->
</font></TD></TR></TABLE><BR>


(REPLACE THIS TAG WITH THE NEW TAG FROM ABOVE) <!--CLASS::Banner:spacegold468-->

================================================

Then save the new template USING THE SAME NAME AS THE {TAG} LIKE SO:

spacegold468 <-----This is the new Template name.


Go back to the Directory Manager, to that Spacegold actual listing, EDIT, select & replace the default template with the spacegold468 template.

Save the edited listing.

Banner manager, must 'ENABLE' the banner or campaign etc.


Make sure that you have uploaded the .gif image to FTP /images folder !!!!!
mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 09-22-20 03:59 PM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: Adding a single 468x60 static banner to one listing in SE. Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 1 Posted on: 04-18-10 09:49 AM last post previous post
I need to be clear that I undersnatd you.

You mean you want to insert a banner in every listing?

so site 1 has their banner image1
site 2 has their banner image 2

etc.

Yes you can do it I think very easy.
You just created your listing template but with image link:

second, create the banner campaign from your banner manager,
now use the link generated for the banner in your listing image link directly.

<A HREF="http://www.mewsoft.com/cgi-bin/search/adclick.cgi?ID=Campaign_Name">;
<IMG SRC="http://www.mewsoft.com/cgi-bin/search/ads.cgi?ID=Campaign_Name&TID=0"></A>;



More help:

http://www.mewsoft.com/help/search/Banner_Manager.html#Using%20and%20calling%20the%20banners

Mewsoft Support
www.mewsoft.com

Page 1 of 1
Go to page:

New Topic   New Reply Mark Unread
Jump to:  
Delete   Move     Lock   +Favorits   +Notify   Print