Welcome Visitor, Please Login or Register Now Sunday, September 19, 2021 10:21 PM 
New Topic   New Reply
Search for:
Author Message
tctech1 tctech1's personal page
Registered Member
Posts: 25 Display member's posts
Joined: 10-16-07 05:37 PM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Banner Management Edit Delete Reply with quote Quote
First Post Posted on: 04-24-11 12:45 PM next post first post
I have created both an advertiser and a zone and have used CLASS::Banner:Top_468 as a zone but when I place the complete code which is not shown here it will not display the banner which has been given 100k impressions and shows as active, the same code is already in the header class I do not understand where the class:: code is to be placed on the help page it states to add the code to the templates ??? Which I have tried to do but the banner still does not show up...\ \ Tom
mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 09-19-21 10:21 PM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: Banner Management Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 1 Posted on: 04-24-11 12:56 PM last post previous post
Search these forums first, youwill find similar answers to this question. You may need to conifg the campaign to display in the zone you want.

Mewsoft Support
www.mewsoft.com

Page 1 of 1
Go to page:

New Topic   New Reply Mark Unread
Jump to:  
Delete   Move     Lock   +Favorits   +Notify   Print