Welcome Visitor, Please Login or Register Now Sunday, September 19, 2021 10:50 PM 
Forums Index>Mewsoft Products>Auctionawy>Can I change domain name for each purchase I made auctions/classifieds/search...
New Topic   New Reply
Search for:
Author Message
daisybloom daisybloom's personal page
Registered Member
Posts: 10 Display member's posts
Joined: 03-28-07 02:28 AM
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website http:// Send private message
 
Back to top
Can I change domain name for each purchase I made auctions/classifieds/search... Edit Delete Reply with quote Quote
First Post Posted on: 10-02-10 08:49 PM next post first post
Thnks,\ I want to use a diff domain name for the searchawy, possibly same domain name for auctions/classifieds, not sure yet though. Is this possible? I know that i entered one domain name upon purchase.\ \ Thanks\ Alondra

~Alondra~
mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 09-19-21 10:50 PM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: Can I change domain name for each purchase I made auctions/classifieds/search... Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 1 Posted on: 10-02-10 10:58 PM last post previous post

No problem on the number of products you run on the same domain. Ingeneral our products or any other product, you install each product under separate folder (sub directory), the same as you do (it is been done for you by the windows installers) when installing windows applications. So you can any of our products on each domain or all on one domain as you like. But remember only products that are installed on the same domain can be integrated.

Thanks


Mewsoft Support
www.mewsoft.com

Page 1 of 1
Go to page:

New Topic   New Reply Mark Unread
Jump to:  
Delete   Move     Lock   +Favorits   +Notify   Print