Welcome Visitor, Please Login or Register Now Monday, December 16, 2019 03:23 AM 
Forums Index>Mewsoft Products>Auctionawy>error help needed please..
New Topic   New Reply
Search for:
Author Message
smokyant2000 smokyant2000's personal page
Registered Member
Posts: 145 Display member's posts
Joined: 05-30-08 06:14 AM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
error help needed please.. Edit Delete Reply with quote Quote
First Post Posted on: 08-04-11 05:11 PM next post first post
i have noticed 2 things:\ \ * i have a syntax error on home page somewhere:\ \ line: 645\ char: 36 \ error: syntax error\ code: 0\ url: http://eauctionemporium.com/cgi-bin/auction/auction.cgi?Lang=English\ what is syntax and where can i fix this. it is just on front page.\ \ * also everyone seems to be able to mouse over a pic and it shows bigger. i love the idea but didnt even know it had the capability. what have i dont that just my computers dont show the bigger pic on mouse over.\ \ please and thanks.
mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 12-16-19 03:23 AM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: error help needed please.. Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 1 Posted on: 08-06-11 07:51 PM next post previous post

You may either edited the Featured Classes or the Frontpage templates and messed up some JS code, you have to check the Frontpage template code, compare with the demo.

Thanks


Mewsoft Support
www.mewsoft.com

smokyant2000 smokyant2000's personal page
Registered Member
Posts: 145 Display member's posts
Joined: 05-30-08 06:14 AM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Re: error help needed please.. Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 2 Posted on: 08-06-11 10:34 PM last post previous post
it says line: 645\ char: 36 \ \ is each line a line? if so do i count 645 lines and find the 36th letter will that be the problem? is that what the mesege is telling me?\ \ thanks again.
Page 1 of 1
Go to page:

New Topic   New Reply Mark Unread
Jump to:  
Delete   Move     Lock   +Favorits   +Notify   Print