Welcome Visitor, Please Login or Register Now Saturday, December 07, 2019 05:04 AM 
New Topic   New Reply
Search for:
Author Message
smokyant2000 smokyant2000's personal page
Registered Member
Posts: 145 Display member's posts
Joined: 05-30-08 06:14 AM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
haveing an issue.. Edit Delete Reply with quote Quote
First Post Posted on: 10-05-11 01:19 PM next post first post
i am working on site and after a bit it seems to reset itself to a few days before. like i took the wood grain background out and then next morning its back to how it was b4 change. has any1 else delt with this issue? do i need to be refreshing my CP also .
mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 12-07-19 05:04 AM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: haveing an issue.. Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 1 Posted on: 10-06-11 11:03 AM last post previous post

You either restored your site from old backup, OR, may be your whole server crashed and the

hosting company restored the whole server fro their last backup. You can use an FTP to see the

files modified date.


Mewsoft Support
www.mewsoft.com

Page 1 of 1
Go to page:

New Topic   New Reply Mark Unread
Jump to:  
Delete   Move     Lock   +Favorits   +Notify   Print