Welcome Visitor, Please Login or Register Now Thursday, November 23, 2017 09:24 AM 
New Topic   New Reply
Search for:
Author Message
jamesfrazier jamesfrazier's personal page
Registered Member
Posts: 8 Display member's posts
Joined: 08-16-10 08:17 PM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Pages won't link Edit Delete Reply with quote Quote
First Post Posted on: 12-02-13 01:46 AM next post first post
I've used classifiedawy and auctionawy before with no problem creating pages and links to the pages before. I don't know what I'm doing wrong this time but when I create a page and a link as follows: the page comes up unfound with error. The browser says: http://www.eshortsellers.com/cgi-bin/classified/auction.cgi?action=GetPage&Name=Buyers&Lang=English but the new pages don't show. What am I doing wrong?
jamesfrazier jamesfrazier's personal page
Registered Member
Posts: 8 Display member's posts
Joined: 08-16-10 08:17 PM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Re: Pages won't link Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 1 Posted on: 12-02-13 05:49 AM next post previous post
I'm sorry I see the html code I used will not show correctly on this forum. However, I believe my html code for the link is correct but the pages are unfound by the server for some reason. Please help.
mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 11-23-17 09:24 AM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: Pages won't link Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 2 Posted on: 12-02-13 05:59 AM next post previous post

the link above you posted is wrong:

http://www.eshortsellers.com/cgi-bin/classified/auction.cgi


it should be

http://www.eshortsellers.com/cgi-bin/classified/classified.cgi

thanks


Mewsoft Support
www.mewsoft.com

jamesfrazier jamesfrazier's personal page
Registered Member
Posts: 8 Display member's posts
Joined: 08-16-10 08:17 PM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Re: Pages won't link Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 3 Posted on: 12-02-13 10:21 AM next post previous post
Thanks for the reply. I used to have the auction program. I think something may be set up wrong with my site's install. That link is what the browser says and is probably why my pages are being linked to the classified software. Can mewsoft check my install?
jamesfrazier jamesfrazier's personal page
Registered Member
Posts: 8 Display member's posts
Joined: 08-16-10 08:17 PM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Re: Pages won't link Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 4 Posted on: 12-02-13 10:31 AM last post previous post
when I change the auction to classified in the browser my page show. How can I get the program to automatically place newly created pages in the classified cgi not the auction?
Page 1 of 1
Go to page:

New Topic   New Reply Mark Unread
Jump to:  
Delete   Move     Lock   +Favorits   +Notify   Print