Welcome Visitor, Please Login or Register Now Friday, December 13, 2019 01:01 AM 
Forums Index>Mewsoft Products>Auctionawy>some questions and issues...
New Topic   New Reply
Search for:
Author Message
smokyant2000 smokyant2000's personal page
Registered Member
Posts: 145 Display member's posts
Joined: 05-30-08 06:14 AM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
some questions and issues... Edit Delete Reply with quote Quote
First Post Posted on: 01-31-12 07:13 PM next post first post
hello and good day. i am in my admin for the auction and board and when i go to update the regestered user list is shows some and not all and in the MASS email it doesnt update numbers. i have tried to do everything i can think of and just cant get it to update in the actual sending area. * is there a way to also make search work with auction and board? on same members and regester such stuff. please and thanks.
mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 12-13-19 01:01 AM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: some questions and issues... Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 1 Posted on: 02-02-12 05:23 PM next post previous post

if you mean the users groups in the admin->accounts manager, the counts acording to the first alpha letter

in the account from A to Z, then the # for 0-9, any other wil not be including for example unicode names.

For the mass mail lists, you need to do these three links:

Update Lists Counts
Prepare Registered Users List
Prepare Pending Users List

 

to create and prepare the mailing lists counts.


Mewsoft Support
www.mewsoft.com

smokyant2000 smokyant2000's personal page
Registered Member
Posts: 145 Display member's posts
Joined: 05-30-08 06:14 AM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Re: some questions and issues... Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 2 Posted on: 02-03-12 10:13 PM next post previous post
in admin. when i use those links all update except the email list. the forums updated some but not all. when i go to send a newsletter or something it says only 42 and there are 66.
smokyant2000 smokyant2000's personal page
Registered Member
Posts: 145 Display member's posts
Joined: 05-30-08 06:14 AM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Re: some questions and issues... Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 3 Posted on: 02-03-12 10:14 PM next post previous post
in admin. when i use those links all update except the email list. the forums updated some but not all. when i go to send a newsletter or something it says only 42 and there are 66.
smokyant2000 smokyant2000's personal page
Registered Member
Posts: 145 Display member's posts
Joined: 05-30-08 06:14 AM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Re: some questions and issues... Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 4 Posted on: 02-07-12 12:02 AM next post previous post
here are screen shots. i have 67 members not 62 .
mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 12-13-19 01:01 AM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: some questions and issues... Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 5 Posted on: 02-07-12 02:56 AM last post previous post

Since you have 3 products integrated,

1)-admin->configuration, then set this option to YES:

Enable Mewsoft Passport:

2)-Only keep the Registeration link of the auction software, other products remove the Regsiter

link from the Top nav or change that link to link direct to the register link of the auction like this:

http://www.eauctionemporium.com/cgi-bin/auction/auction.cgi?action=Register&Lang=English

You have the 3 products installed and using the same database but seems you changed the passport

option to NO, so you have some users registered when products was fully intergated and some on auction only

and some of forums, that's why you get duplicated emails filtered.

Do the above 2 steps.


Mewsoft Support
www.mewsoft.com

Page 1 of 1
Go to page:

New Topic   New Reply Mark Unread
Jump to:  
Delete   Move     Lock   +Favorits   +Notify   Print