Welcome Visitor, Please Login or Register Now Monday, December 09, 2019 01:13 AM 
New Topic   New Reply
Search for:
Author Message
mightypat mightypat's personal page
Registered Member
Posts: 36 Display member's posts
Joined: 09-26-07 05:17 PM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
sort display problem Edit Delete Reply with quote Quote
First Post Posted on: 10-21-10 01:14 AM next post first post
Ahmed,\ \ On many pages, I see the following:\ Sort by: Photo | Title | Price | Bids | Time Left?lt;A HREF="http://novelbid.com/cgi-bin/auction/auction.cgi?action=Browse&Search=Category&Status=1&Sorted=1&Sort=E&Dir=1&Page=1&Cat_ID=1&Lang=English">\ \ It seems that whichever word is selected (i.e., Photo, Title, Price, etc), there is a long string of the cgi program content displayed right after that word. Is this a bug? How can I get rid of it?\ \ Also, there are a lot of "?lt;br>" displayed as well. How do I get rid of these?\ \ Thanks,\ \ mightypat
mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 12-09-19 01:13 AM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: sort display problem Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 1 Posted on: 10-21-10 03:53 PM next post previous post
You seems messed up some links on the template, restore the listing template.

Mewsoft Support
www.mewsoft.com

mightypat mightypat's personal page
Registered Member
Posts: 36 Display member's posts
Joined: 09-26-07 05:17 PM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Thanks, but that is not it Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 2 Posted on: 10-21-10 10:47 PM next post previous post
Ahmed,\ \ I re-uploaded the listing template. However, it was still showing the same thing. You helped me install the site, and I haven't really made any change to it.\ \ Thanks,\ \ mightypat
mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 12-09-19 01:13 AM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: sort display problem Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 3 Posted on: 10-21-10 11:03 PM next post previous post
Nothing changes by itself, compare your's with our demo. Anyway, check the language variables you changed, try to restore from our demo, or if you have not made changes as you said, then just restore the language file General.

Mewsoft Support
www.mewsoft.com

mightypat mightypat's personal page
Registered Member
Posts: 36 Display member's posts
Joined: 09-26-07 05:17 PM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Re: sort display problem Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 4 Posted on: 10-21-10 11:52 PM next post previous post
Ahmed,\ \ I restored the original language file General. Still didn't work. Can I buy one hour custom program and have you fix this for me?\ \ Thanks,\ \ mightypat
mightypat mightypat's personal page
Registered Member
Posts: 36 Display member's posts
Joined: 09-26-07 05:17 PM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Re: sort display problem Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 5 Posted on: 10-22-10 01:30 AM next post previous post
Actually, I just checked your demo. Your demo has the same problem. Just click on "antiques & arts", and you will see what I am talking about.\ \ Thanks,\ \ mightypat
mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 12-09-19 01:13 AM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: sort display problem Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 6 Posted on: 10-22-10 12:17 PM next post previous post

I tried viewing the page:

http://www.mewsoft.com/cgi-bin/auction/auction.cgi?action=Browse&Search=Category&Cat_ID=1&CatA_ID=0&Lang=English

In both IE and NS and attached is the screenshot.

Does anyone else has a problem withthis.

What browser and OS you are using, take snapshot


Mewsoft Support
www.mewsoft.com

jonesmarc jonesmarc's personal page
Registered Member
Posts: 58 Display member's posts
Joined: 09-01-05 05:56 PM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Re: sort display problem Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 7 Posted on: 10-24-10 01:11 PM next post previous post
mightypat \ \ i don't see what you're talking about either so the problem must be within your computers operating system or browser.
mightypat mightypat's personal page
Registered Member
Posts: 36 Display member's posts
Joined: 09-26-07 05:17 PM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Re: sort display problem Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 8 Posted on: 11-01-10 05:38 PM next post previous post
Ahmed,\ \ Thanks for your response. I couldn't get back to you on this because I was away for a couple of weeks for my new born son, but now I am back.\ \ Anyway, I have checked the demo on mewsoft.com with two computers of mine. Computer A displayed everything fine. Computer B displayed something funky. Attached please see image #1. I am not sure why my computer B is doing this. It is using the standard IE 6.0. Anyway, I believe this is a problem of my computer B (although it would be bad if there are thousands of people who have similar computers)\ I then tried to display the listing page on my site, and both computer displayed something even funkier. It looks like some of the "<" is replaced by "?It;". I am not sure how this happened. I tried to look for the corrupted code in the listing template as well as the classes, but I couldn't find where these corrupted "<"s might be. I don't think my listing template is corrupted (I looked thru it, and everything looks good. In addition, I have replaced it).\ Can you shed some light on where I can find this corrupted "<"?\ \ Thanks,\ \ mightypat
mightypat mightypat's personal page
Registered Member
Posts: 36 Display member's posts
Joined: 09-26-07 05:17 PM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Re: sort display problem Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 9 Posted on: 11-01-10 11:21 PM next post previous post
I have found out the problem with my computer B. It has to do with the "encoding" inside my IE. This problem is going away now.\ \ However, I still need your help to identify where to change the "<" from "?It;" to fix all the "?It;" problem (this is what is causing the display to be giberish. I tried but couldn't find it.\ \ Thanks,\ \ mightypat
mightypat mightypat's personal page
Registered Member
Posts: 36 Display member's posts
Joined: 09-26-07 05:17 PM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Re: sort display problem Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 10 Posted on: 11-02-10 12:04 PM last post previous post
Anyway, I reinstalled the system, and it is fine now. Thanks for the help.\ \ mightypat
Page 1 of 1
Go to page:

New Topic   New Reply Mark Unread
Jump to:  
Delete   Move     Lock   +Favorits   +Notify   Print