Welcome Visitor, Please Login or Register Now Sunday, December 17, 2017 03:57 PM 
New Topic   New Reply
Search for:
Author Message
jeff jeff's personal page
Registered Member
Posts: 12 Display member's posts
Joined: 09-14-06 07:32 AM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
SSL Banners Edit Delete Reply with quote Quote
First Post Posted on: 01-20-10 05:28 AM next post first post
I've searched the forums and went through all the post on this subject... But can't get it to work..\ First I created and new Campaign using the path to the secure banner and set the active zone to TOP_468_SSL , then I created a new zone called TOP_468_SSL Set the default zone to TOP_468_SSL and the default campaign to the secure banner campaign. Then in the class editor, I went to Top_Area_SSL and changed the Banner class to "CLASS::Banner:TOP_468_SSL".. And it won't work,Is there something I'm not doing right here?\ \ Just to let you know the banner(secure) doesn't show up at all, any where on the site.
mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 12-17-17 03:57 PM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: SSL Banners Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 1 Posted on: 01-20-10 11:13 AM next post previous post
The setup of the SSL banners campaigns is the same as the normal http campaigns. The only difference is the url for the image starts with https instead of http. Therefore, setup the zone, capmaigns normal on a normal http image, then once you are sure you setup it correct, replace the http image url with https url. Try also to access the image direct from the browser to make sure you are using the correct url for the image. You can also test an already campaign that you have by replacing the banner image by your secure image url.

Mewsoft Support
www.mewsoft.com

jeff jeff's personal page
Registered Member
Posts: 12 Display member's posts
Joined: 09-14-06 07:32 AM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Re: SSL Banners Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 2 Posted on: 01-20-10 09:09 PM next post previous post
K..I changed the ones that I already had to the secure, but still gives the pop up non secure images, etc when on login page.. I check the banners secure url in the browser and they showed up as secure, If I click to login and then click yes to view the none secure images, then right click on the banner for properties, it has a http for the ads.cgi, but if you paste that address in the browser you get a pop alert, for the non secure, but if you click yes to view it, it shows up as secure..

\ \ Here is my site link below\ MY SITE CLICK HERE\

mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 12-17-17 03:57 PM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: SSL Banners Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 3 Posted on: 01-21-10 08:37 AM next post previous post
For SSL, all your images not only the baner should comes from your SSL. To avoid this SSL warning, there is a class already called top_nav_ssl, you need to use it in your accountmgr instead of the regular class top_nav, and edit that class for all images to point to the ssl, you have also class for secur images url CLASS::Images_URL_SSL that you need to use.

Mewsoft Support
www.mewsoft.com

jeff jeff's personal page
Registered Member
Posts: 12 Display member's posts
Joined: 09-14-06 07:32 AM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Re: SSL Banners Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 4 Posted on: 01-21-10 02:20 PM next post previous post
K..I changed it and it still didn't work...I't's secure witout warnings right now cause I took the banner off of the accountmana temp...\ This is what I was trying to say.. The banner is: "https://peninsulapostnsell.com/images/JLbanner.gif" CLICK HERE (no message)

\ \ But this is the link it uses for the banner when going to the login page:"http://www.peninsulapostnsell.com/cgi-bin/ads.cgi?ZID=&ID=Test&TID=0&RID=1160229515937" CLICK HERE (gets message)

\ So I asume this is the way it needs to be:"https://peninsulapostnsell.com/cgi-bin/ads.cgi?ZID=&ID=Test&TID=0&RID=1160229515937" CLICK HERE (no message)

It's like all the other secure links got the https but the ads one
mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 12-17-17 03:57 PM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: SSL Banners Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 5 Posted on: 01-21-10 04:13 PM last post previous post

Please email me your admin.cgi url and login, and your FTP address and login and I'l try to figure it out.

Thanks


Mewsoft Support
www.mewsoft.com

Page 1 of 1
Go to page:

New Topic   New Reply Mark Unread
Jump to:  
Delete   Move     Lock   +Favorits   +Notify   Print