Welcome Visitor, Please Login or Register Now Monday, December 09, 2019 01:12 AM 
New Topic   New Reply
Search for:
Author Message
zbdude zbdude's personal page
Registered Member
Posts: 39 Display member's posts
Joined: 12-09-19 01:12 AM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
subdomains Edit Delete Reply with quote Quote
First Post Posted on: 11-15-09 01:54 AM next post first post
Is it possible to have the auctionawy on a subdomain?\ Just wondering\ \ thanks
jonesmarc jonesmarc's personal page
Registered Member
Posts: 58 Display member's posts
Joined: 09-01-05 05:56 PM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Re: subdomains Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 1 Posted on: 11-15-09 03:24 PM next post previous post
yes
zbdude zbdude's personal page
Registered Member
Posts: 39 Display member's posts
Joined: 12-09-19 01:12 AM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
subdomains Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 2 Posted on: 11-16-09 12:38 AM next post previous post
thanks for answering my question!!\ \ Is there any best way to go about doing this.\ \ I tried but the only thing that I am getting when I try with my url/subdomain is a blank page.\ \ Thanks\ zbdude
zbdude zbdude's personal page
Registered Member
Posts: 39 Display member's posts
Joined: 12-09-19 01:12 AM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
subdomains Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 3 Posted on: 11-16-09 12:40 AM next post previous post
thanks for answering my question!!\ \ Is there any best way to go about doing this.\ \ I tried but the only thing that I am getting when I try with my url/subdomain is a blank page.\ \ Thanks\ zbdude
mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 12-09-19 01:12 AM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: subdomains Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 4 Posted on: 11-17-09 02:42 AM last post previous post

Subdomains like domains, you just need to create the sub domain in your site control panel then install the software on that sub domain and you can access it something like auctions.mydomain.com , ask your hosting for help on that.


Mewsoft Support
www.mewsoft.com

Page 1 of 1
Go to page:

New Topic   New Reply Mark Unread
Jump to:  
Delete   Move     Lock   +Favorits   +Notify   Print