Welcome Visitor, Please Login or Register Now Tuesday, November 24, 2020 06:11 PM 
Forums Index>Mewsoft Products>Searchawy>Why do I get this error.. ??
New Topic   New Reply
Search for:
Author Message
totidk totidk's personal page
Registered Member
Posts: 21 Display member's posts
Joined: 10-06-05 01:17 AM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Why do I get this error.. ?? Edit Delete Reply with quote Quote
First Post Posted on: 10-03-13 01:30 PM next post first post
SQL Error \ SQL Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'totidk'' LIMIT 1' at line 1\ Query: \ SELECT Current_Balance FROM Users WHERE User_ID=''totidk'' LIMIT 1\ Line 140, File /home/selduis/public_html/dir/Click.pm.\ \ \ Hi,\ I get this error when I click on a link at searchawy for first time. Then i click "ok" button to go back and click the link again and then it works right but not counting hits.\ \ I got this error after I added new sites to the directory but there was no problems when I had only 1 site for testing.\ Any suggestions?
mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 11-24-20 06:11 PM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: Why do I get this error.. ?? Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 1 Posted on: 10-03-13 04:48 PM next post previous post
Update the latest cgi files now. That was in the one of the updates that before the last one.

Mewsoft Support
www.mewsoft.com

totidk totidk's personal page
Registered Member
Posts: 21 Display member's posts
Joined: 10-06-05 01:17 AM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Re: Why do I get this error.. ?? Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 2 Posted on: 10-03-13 07:06 PM next post previous post
Hi\ It wasn't the cgi files that had the problem they are all up to date... but it was the click.pm file.\ I updated that file and it workes good now. ;-)\ But thanks for the tip, couldn't do it without you, and keep up good work.
mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 11-24-20 06:11 PM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: Why do I get this error.. ?? Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 3 Posted on: 10-03-13 07:41 PM last post previous post

We mean by the cgi files that *.cgi and *.pm under the cgi-bin/dir or cgi-bin/auction, or cgi-bin/classified, or cgi-bin/forum. That's the program Perl code files.

Thanks


Mewsoft Support
www.mewsoft.com

Page 1 of 1
Go to page:

New Topic   New Reply Mark Unread
Jump to:  
Delete   Move     Lock   +Favorits   +Notify   Print