Welcome Visitor, Please Login or Register Now Saturday, August 18, 2018 12:22 PM 
New Topic   New Reply
Search for:
Author Message
ctoshack ctoshack's personal page
Registered Member
Posts: 3 Display member's posts
Joined: 03-04-06 07:56 PM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Home paged pictuers Edit Delete Reply with quote Quote
First Post Posted on: 10-22-06 02:33 AM next post first post
Has anyone ever figured out why sometimes when sellers post items for sale and make them a home paged featured there pictures do not show up on some ocassions but on others they do. For example instead of the picture there is an X and when you look to see where the system is trying to get the picture from you get this link.

http://www.sellandprofit.com/auctions/upload/http:
Anonymous Anonymous's personal page
Registered Member
Posts: Display member's posts
Joined: 08-18-18 12:22 PM
Member Offline
View Member's Profile PM
 
Back to top
Re: Home paged pictuers Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 1 Posted on: 10-22-06 10:39 AM next post previous post
ioffer.ca take my homepage folder icon pics off your site. You have taken copyrighted pics which is a violation of the law!

Anyone who visits your site and my site can see that you have taken 2 of my icon folder pics. The antiques one you may keep. It is on Ahmed's demo site. The rest of my pics are custom made, which I paid to have done!

TAKE MY COPYRIGHTED PICS OFF YOUR SITE! YOU ARE IN VIOLATION OF COPYRIGHT LAWS!

I have right click disabled my whole site so you may not STEAL any more of my paid for work!!

Kit :evil:
utahonlineauctions utahonlineauctions's personal page
Registered Member
Posts: 33 Display member's posts
Joined: 08-18-18 12:22 PM
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website http://www.utahonlineauctions.com Send private message
 
Back to top
Right CLick Disable doesn't stop anyone Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 2 Posted on: 10-22-06 04:11 PM next post previous post
Just to let you know that disabling right click doesn't stop people from taking your pictures if they really want too. It's simple as "view source", copy the link there and then save the file. Anyway just my two cents. I noticed ioffer.ca said he got them from somewhere else so not sure what to tell you on that. Where did you buy them from?
Anonymous Anonymous's personal page
Registered Member
Posts: Display member's posts
Joined: 08-18-18 12:22 PM
Member Offline
View Member's Profile PM
 
Back to top
Re: Home paged pictuers Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 3 Posted on: 10-22-06 10:46 PM next post previous post
utah, I paid a professional to come into my home & take pics of items I own.

Most of the pics are items that are in my home!
mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 08-18-18 12:22 PM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: Home paged pictuers Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 4 Posted on: 10-23-06 12:57 AM last post previous post

Has anyone ever figured out why sometimes when sellers post items for sale and make them a home paged featured there pictures do not show up on some ocassions but on others they do. For example instead of the picture there is an X and when you look to see where the system is trying to get the picture from you get this link.

http://www.sellandprofit.com/auctions/upload/http:



First , I hope you and HeavenlyAuctions solve your issue quietly as this is getting to spead on the forum, please contact each other by email and solve these issues.
As for the error, it seems your gif2png file not working, the jpg files show normal but seems only the gif files, search this forum for GD and gif2png and featured homepage and you will find details on how to solve this. Check the file gif2png should be executable 755 and you should upload it in binary mode. If you upgraded, you should upgrdae all the cgi files (*.cgi and *.pm).

Mewsoft Support
www.mewsoft.com

Page 1 of 1
Go to page:

New Topic   New Reply Mark Unread
Jump to:  
Delete   Move     Lock   +Favorits   +Notify   Print