Welcome Visitor, Please Login or Register Now Sunday, September 19, 2021 11:42 PM 
Forums Index>Mewsoft Products>Auctionawy>Thumbnail pictures doesn't show up
New Topic   New Reply
Search for:
Author Message
auctionweb auctionweb's personal page
Registered Member
Posts: 52 Display member's posts
Joined: 09-19-21 11:42 PM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Thumbnail pictures doesn't show up Edit Delete Reply with quote Quote
First Post Posted on: 03-23-11 12:39 PM next post first post
Hello,\ This days i'm transfering my site to other hosting servers.\ Everything work fine so far, but the thumbnail(and the featured item as well) pictures doesn't show up...\ I transfered the thumb files, and the featured files, and the upload files.\ The pictures at the item's page show up just fine(i mean the item's original picturs).\ Well, there is no error like the well known "X" sign or something else i can learn about why it disapeared.\ What can i do?\ \ Thanks,\ AuctionWeb

Auction Web
mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 09-19-21 11:42 PM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: Thumbnail pictures doesn't show up Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 1 Posted on: 03-23-11 01:19 PM last post previous post
Try to submit a new item with images to see if it will show up or not to help you correct your installation. You may need to set your paths in admin->Configuration.

Mewsoft Support
www.mewsoft.com

Page 1 of 1
Go to page:

New Topic   New Reply Mark Unread
Jump to:  
Delete   Move     Lock   +Favorits   +Notify   Print