Welcome Visitor, Please Login or Register Now Saturday, October 23, 2021 06:11 PM 
Forums Index>Mewsoft Products>Classifiedawy>Traffic used to operate system
New Topic   New Reply
Search for:
Author Message
Focusman01 Focusman01's personal page
Registered Member
Posts: 118 Display member's posts
Joined: 10-23-21 06:11 PM
Member Offline
View Member's Profile Send private message
 
Back to top
Traffic used to operate system Edit Delete Reply with quote Quote
First Post Posted on: 08-14-10 08:39 AM next post first post
Hello,

MewSoft, my site has not yet been viewed by the public. I notice 4 MB of traffic used after testing system for about 5 hours today, seems like alot.

Is this normal or is it possible something is eating up extra traffic because something maybe not working properly?

Thanks
mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 10-23-21 06:11 PM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: Traffic used to operate system Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 1 Posted on: 08-14-10 03:35 PM last post previous post
Thi seems to be normal as the software to install it, it is about 3-4 MB extracted so if you just transferred it then this is the traffic used.

Mewsoft Support
www.mewsoft.com

Page 1 of 1
Go to page:

New Topic   New Reply Mark Unread
Jump to:  
Delete   Move     Lock   +Favorits   +Notify   Print