Welcome Visitor, Please Login or Register Now Sunday, November 19, 2017 12:24 PM 
Forums Index>Mewsoft Products>Classifiedawy>Pictures Not Showing on Featured Ads and Newest Add ( Watermark Gone too)
New Topic   New Reply
Search for:
Author Message
tlbs tlbs's personal page
Registered Member
Posts: 74 Display member's posts
Joined: 03-01-10 07:14 PM
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website http:// Send private message
 
Back to top
Pictures Not Showing on Featured Ads and Newest Add ( Watermark Gone too) Edit Delete Reply with quote Quote
First Post Posted on: 07-09-13 03:23 PM next post first post

Pictures Not Showing on Featured Ads and Newest Add

I have tried very many times but no Success, only the Text is Displaying

(Display Text is hidden on the lower part which seems like too much cellpadding or Vertical alignment to Bottom, am not sure)

Also my Watermark was working but not the Best watermark, Now its Gone and in the File Directory the watermark.gif is still there..

I am very Tired, please help

Tlbs

mewsoft mewsoft's personal page
Administrator Team Member
Posts: 5381 Display member's posts
Joined: 11-19-17 12:24 PM
Location: knxoville, TN, USA
Member Offline
View Member's Profile Visit member's website Mewsoft Corporation Send private message ICQ Messenger: ICQ AIM Messenger: AIM YIM Messenger: Yahoo MSN Messenger: MSN
 
Back to top
Re: Pictures Not Showing on Featured Ads and Newest Add ( Watermark Gone too) Edit Delete Reply with quote Quote
Reply #: 1 Posted on: 07-12-13 10:42 AM last post previous post

Hello,

You can restore the listing classes if you messed them up, you can copy them from our demo.

Any thing you mess you can copy  it from our demos. as for the watermark image, make sure it is

uploaded in Binary mode.

thanks


Mewsoft Support
www.mewsoft.com

Page 1 of 1
Go to page:

New Topic   New Reply Mark Unread
Jump to:  
Delete   Move     Lock   +Favorits   +Notify   Print